0
Кошик
0 грн.
Онлайн заявка

Ви можете вказати свій номер телефону і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом..


Ваше ім'я*

Телефон*

Вкажіть запчастини, які Вас цікавлять*


Як замінити свічки на BYD F3?

Від того наскільки якісно функціонують свічки запалювання буде залежати злагодженість роботи двигуна. Часто таке трапляється, що автомобіль раптом з того ні з сього почав мляво розвивати швидкість, – це вірна ознака несправності механізму запалення. Або взагалі, машина не заводиться, стартер спрацьовує, а запалювання ні, в такому разі вам доведеться залізти під капот BYD F3 і провести заміну свічок запалювання.

BYD F3

Як правило, свічки запалювання необхідно міняти з періодичністю в 15-90 тис. (км):

  • Мідні свічки змінюються кожні 15-20 тис. (км)
  • Іридієві свічки змінюються кожні 30-40 тис. (км)
  • Платинові свічки змінюються кожні 80-90 тис. (км)

Якщо не звертати увагу на вихід будь-якої свічки з ладу, то існує велика ймовірність поломки двигуна внутрішнього згоряння.

Порада: Змінюючи свічку, краще всього провести зміну відразу всього набору свічок запалювання. Якщо говорити про BYD F3, то в цьому авто 3 свічки.

Свічки

Найпростіші методи діагностики свічок запалювання в БІД Ф3

Працездатність свічок накалу цілком можна перевірити і в домашніх умовах, не вдаючись до допомоги фахівців СТО. Самими безпечними способами перевірки свічок є:

  • Візуальний огляд свічок
  • Перевірка свічки спеціальним пристосуванням (перевіряється цілісність контакту електроланцюга)
     

При діагностиці свічки на BYD F3 зверніть увагу на її зовнішній вигляд. Якщо свічка вся в нагарі і на поверхні головки є патьоки бензину, то є велика ймовірність, що свічка взагалі не працює, або працює, але не так як потрібно.

Мультивольтметр

Щоб упевнитися в несправності вдаємося до допомоги спеціального пристосування (діод). Якщо електроланцюг порушена (тобто контакт відсутній), то відносимо свічку відразу в урну. Якщо контакт є, то необхідно додатково перевірити наявність іскри у свічки. Іскра перевіряється за допомогою спеціального пристосування, тільки прилад стаціонарний, він подає на свічку високовольтна напруга. Якщо у вас такий є, то перевіряємо іскру. Якщо прилад відсутній, то відставляємо «невизначену» свічку в сторону (на курну полку) і сміливо ставимо нову. Так як навіть якщо електроланцюг в свічці не порушена, то може бути слабка іскра, що обумовлено зносом електрода. Тобто, така свічка з одного боку робоча, але з іншого, вона неправильно працює через свого зносу.

 

Етапи заміни свічок на БИД Ф3

1. Відключення живлення. Відкриваємо капот і від'єднуємо клеми акумулятора.

Капот

2. Знімаємо ковпачки та викручуємо свічки. Відразу від'єднуємо ковпачки, беремо накидний ключ і викручуємо свічки по черзі.

Порада: Виконуючи цю операцію, будьте акуратні, так як часто таке трапляється, що свічка просто лопається (особливо якщо використовуються іридієві свічки, вони дуже крихкі). Лопнувшую свічки можна буде отримати тільки після демонтажу всього газорозподільного вузла, ця операція досить трудомістка і вимагає багато часу.

Витягаємо свічки

3. Діагностуємо свічки і ставимо на місце зношених нові. Я вже робив замітку, що краще всього проводити зміну відразу всіх свічок. Тобто, після пробігу (15 тис. км для мідних, 30-40 тис. км для іридієвих тощо) краще всього поставити нові свічки, навіть якщо старі свічки і будуть повністю працездатними (вони можуть пропрацювати буквально тиждень-два і спровокувати поломку машини).

4. Натягуємо ковпачки, підключаємо акумулятор і робимо пробний заїзд.

Виконавши всі перераховані вище технологічні операції можна вважати, що технічне обслуговування системи запалювання в BYD F3 успішно проведено. Слідкуйте за виходом нових оглядів.

Залишити відгук



Розкажіть друзям

» Всі новини

Корисні новини

Підтяжка ременя ГРМ Шевроле Авео, Деу Ланос, ЗАЗ Віда Підтяжка ременя ГРМ Шевроле Авео, Деу Ланос, ЗАЗ Віда

При заміні ременя ГРМ або сервісному обслуговуванні газорозподільного механізму Шевроле Авео, а також Деу Ланос і багатьох інших авто цього класу, виникає необхідність у контролі ступеня натягнення ременя . Артикул натяжного ролика ГРМ Шевроле Авео, ЗАЗ Віда :...

Заміна термостата і помпи Джилі Емгранд ЕС7 Заміна термостата і помпи Джилі Емгранд ЕС7

Система охолодження двигуна Джилі Емгранд ЕС7 потребує регулярного контролю. Особливої уваги потребують водяна помпа і термостат . При неправильній роботі системи охолодження є високий ризик перегріву двигуна . Артикул водяної помпи Джилі Емгранд ЕС7 :...

Перевірка міток ГРМ Шевроле Лачетті Перевірка міток ГРМ Шевроле Лачетті

​ Важливою складовою двигуна Шевроле Лачетті є вузол ГРМ . Це так званий газорозподільний механізм, який відповідає за черговість фаз впорська паливо-повітряної суміші та відведення продуктів згоряння. При неправильній роботі ГРМ Chevrolet Lacetti порушується синхронізація...

Прокачування гальм Ланос Прокачування гальм Ланос

​ У гальмівній системі Деу Ланос не повинно бути повітря. Якщо гальмівна рідина змішується з повітрям, вона може почати кипіти і пінитися . Це зробить педаль гальма неефективною. При будь-якому втручанні в систему циркуляції гальмівної рідини Daewoo Lanos потрібно буде...

Перевірка датчика кисню Деу Ланос 1.5 Перевірка датчика кисню Деу Ланос 1.5

Двигун автомобіля Деу Ланос створений з прицілом на екологічну роботу . Мотор цього авто відповідає класу екологічності від Євро-3 до Євро-4, залежно від модифікації. З цієї причини в силовому агрегаті машини є датчик кисню , він же лямбда-зонд . Артикул датчика кисню ЗАЗ...

Дивитися всі новини!

Огромный каталог запчастей ➤ Всегда низкие цены в магазине и большой выбор

Генератор 85А (Корея) Генератор 85А (Корея) Шевроле Лачетти
6103
Фильтр масляный FEBI Фильтр масляный FEBI Джили FC
68
Вилка сцепления Вилка сцепления
262
Фильтр масляный Lanos, (6шт в упак.) Фильтр масляный Lanos, (6шт в упак.)
120
Сальник клапана 473H 477 481H M11 Сальник клапана 473H 477 481H M11 Чери М11
13
Катушка зажигания Lanos, (96350585) Катушка зажигания Lanos, (96350585)
2622
Ремень ГРМ (Бельгия, ) M11 Ремень ГРМ (Бельгия, ) M11 Чери Джаги
875
Прокладка поддона КПП Прокладка поддона КПП Шевроле Авео
34
Бугель клапанной крышки Бугель клапанной крышки Дэу Нексия
18
Датчик заднего хода VERNET Датчик заднего хода VERNET Чери Бит
74
Кольцо рычага КПП демпферное Кольцо рычага КПП демпферное
30


Підписка на блог
.